Portfolio

Dit is een selectie van evenementen waar MESH de medische ondersteuning heeft verricht:

Autosport Groningen

Autocross_Stedum_1-juni-2013_03-522x391 Autocross_Stedum_1-juni-2013_01-522x391

Voor de ASG verzorgd MESH de medische opvang voor de autocrosses. Deze crosses zijn altijd weer spectaculair om te zien. De crosses worden verreden op de supersnelle baan in Winsum.

Motocross MC Veendam.

117104 86104

Aan de Jan Kokweg in Veendam ligt een prachtig motocrosscircuit. MESH verzorgd daar de medische opvang bij al hun evenementen. Motocross is een spectaculaire motorsport, wat zich kenmerkt door krappe bochten en hoge bulten, waardoor grote sprongen mogelijk zijn.

Boerenrockfestival Drouwenermond.
IMG_3143 IMG_0120
Vierdaags festival op landbouwgrond met ca. 15.000 bezoekers. Op het programma staan o.a. demonstraties en races met crossauto’s, crossmotoren en stuntrijders. Daarnaast optredens van lokale en landelijke artiesten. En elk jaar wordt het programma weer groter! MESH is aanwezig met een volledig ingerichte mobiele medische opvangunit en continu 6 hulpverleners.

Fietscross Flying Birds Winschoten

fietscross2 fietscross1

Een spectaculair onderdeel van de wielersport is wel de BMX, ook wel fietscross genoemd. MESH levert bij de evenementen van Flying Birds in Winschoten 4 EHV’ers.

UNIVE Klap tot Klap loop Stadskanaal
klap2 klap1
Loopevenement van 10 km langs het Stadskanaal met ca. 1.500 deelnemers in verschillende categorieën. MESH staat de deelnemers bij  met een volledig ingerichte mobiele medische opvangunit met 4 hulpverleners.

Verrassend Stadskanaal

vs2 vs1

Tweedaags evenement op vijf pleinen in de plaats Stadskanaal met ca. 3.000 deelnemers en 5.000 bezoekers. Op het programma staan o.a. Go Sports, waarbij 3.000 middelbare scholieren in beweging komen, het motorsportplein met rally-auto’s en twee feestavonden met openluchtpodia. MESH verzorgt de medische ondersteuning vanuit een mobiele medische opvangunit met 6 hulpverleners.

Volkskerstzang Stadskanaal
kerst2 kerst1

Al vele jaren wordt er op de laatste zondag voor kerst de volkskerstzang georganiseerd. MESH biedt medische ondersteuning met 3 hulpverleners.

 

Daarnaast was MESH aanwezig bij diverse motor- en autosport wedstrijden en andere evenementen. Organiseert u ook een evenement waarbij medische ondersteuning noodzakelijk is, stuur vrijblijvend een mail en wellicht kunnen we ook helpen uw evenement veiliger te maken!